X

Ігровий автомат Lucky Mahjong Box – азартний пасьянс онлайн

Играть на деньги

Відомий розробник Евоплей Ентертейнмент не перестає дивувати геймерів. Він випустив оригінальний азартний апарат Lucky Mahjong Box, оформлений у стилі пасьянсу. Східна тематика, гармонійний музичний супровід та стильний дизайн створили чудову атмосферу. Вона налаштує вас на перемогу та підвищить рівень азарту. Запускайте спін прямо зараз у онлайн казино з мінімальним депозитом та отримайте можливість зірвати великий куш онлайн!

Технічні характеристики автомата

Ігровий апарат оснащено 5 барабанами та 15 активними лініями. Розмір ставки варіюється від 1 до 900. Призова комбінація повинна складатися з щонайменше 3-х однакових зображень зліва направо на одній лінії. Крім основної гри, геймери можуть випробувати свої сили у 15 безкоштовних обертаннях. У грі Lucky Mahjong Box беруть участь також спеціальні символи та бонусний раунд. Максимальний виграш становить 4500000. Щоб максимально спростити ігровий процес, можна перейти в автоматичний режим. Він позбавить вас від ручного запуску спини. Все, що від вас буде потрібно, — робити ставку та спостерігати за грою.

Оформлення ігрового апарату

Азартний автомат побачив світ у 2015 році. Lucky Mahjong Box – це улюблений пасьянс, який тепер доступний в режимі онлайн. Він допоможе не тільки весело провести час, а й добре заробити. В основу створення апарату лягли відомі фішки Маджонга. Тут вони використовуються як тематичні символи. Інтерфейс автомата вигідно доповнює його стиль. Він цілком зручний та зрозумілий. Тому з керуванням апаратом без проблем впорається будь-який геймер.

Символи віртуального слота

Під час гри вас супроводжуватимуть різні тематичні символи, які чудово підкреслюють тематику автомата. Серед них можна зустріти різноманітні карти з ієрогліфами, бамбуками, крапками. Дикий символ представлений у вигляді ієрогліфа на зеленому тлі. Він може замінити собою будь-яке зображення, завдяки чому комбінація може стати призовою. Він є найприбутковішим. Вайлд здатний збільшити суму виплати вдвічі. Якщо на екрані випадуть 5 Диких символів, ставка збільшиться в 9000 разів.

Скаттер представлений у вигляді картинки з гральними кістками. Він збільшує суму виплати із додатковим коефіцієнтом. Якщо на поле Lucky Mahjong Box випадуть 3 скаттери, запустяться фриспіни. Кожне обертання множить суму виграшу втричі.

Ігровий автомат Щасливий Маджонг відрізняється від стандартних азартних апаратів. Він оформлений у вигляді пасьянсу, що приваблює і нових геймерів, і професійних гравців. Завдяки спеціальним символам, характеристикам та додатковим опціям ви можете отримати справді вражаючий виграш. Переконайтеся в цьому зараз!