X

Азартний, захоплюючий та прибутковий ігровий апарат Ladies Nite

Играть на деньги

Віртуальний автомат Ladies Nite відправить вас на запальну вечірку. Ви зустрінете життєрадісну брюнетку, спокусливого стриптизера та безліч атрибутів, які допоможуть легко поповнити ваш бюджет. Все, що від вас вимагається - запустити спин і насолоджуватися ігровим процесом. Можливо, сьогодні вам вдасться стати щасливим володарем максимального виграшу.

Технічні особливості віртуального апарату

Азартний слот оснащений 5 барабанами та 9 ігровими лініями. Номінал монет варіюється від 1 цента до 1 долара. На лінію можна встановити від 1 до 5 монет. Таким чином, розмір ставки може змінюватись від 1 цента до 45 доларів. За рахунок цього гра є досить популярною серед різних казино з мінімальним депозитом. У грі Дівич-вечір максимум можна отримати х10000. Це виграш стає активним, якщо на ігровому полі випаде 5 Вайлдів. Очікуваний відсоток виплат дорівнює 96. Крім основної гри, геймери можуть скористатися безкоштовними обертаннями або грою.

Символи ігрового автомата

У грі користувачів супроводжуватимуть тематичні, карткові та спеціальні символи. Номінали карток можуть подарувати вам від 2 до 125 монет у разі випадання на екрані від 3 до 5 однакових зображень. Радісна брюнетка та яскравий коктейль оплачуються від 2 зображень. Вони можуть поповнити ваш рахунок на суму від 2 до 750 монет. Сумочка, парфуми та помада зроблять вас багатшими на суму від 10 до 400 монет. Скаттер представлений як офіціанта-стриптизера. Він виплачує 2, 5, 20 чи 500 ставок. Якщо на екрані випадуть від 3 до 5 символів Розкиду, активуються безкоштовні обертання з множником х3. Дикий символ представлений у вигляді блискучої кулі. Він може замінювати собою будь-які зображення, крім символу Розкиду. Комбінації, сформовані з Вайлдів, поповнять вас рахунок на 10, 200, 2000 або 10000 монет.

Інтерфейс віртуального слота

Панель керування апарату Ladies Nite оснащена стандартними кнопками, за допомогою яких геймери виконують необхідні дії:

  • "Coins" служить для вибору ставки;
  • «Lines» - вибір ліній;
  • За допомогою клавіші Bet Max можна зробити максимальну ставку;
  • Таблиця виплат відкривається натисканням кнопки "View Payout". Детальна інформація про комбінації, символи та виплати знаходиться в довідковому розділі.

Інтерфейс слота простий, тому з ним упорається і досвідчений гравець, і новачок.

Азартний слот Ladies Nite має привабливі характеристики та опції, які допоможуть вам чудово заробити в режимі онлайн Джойказіно. Спеціальні символи, Ризик-гра та бонусні обертання здатні суттєво збільшити кінцеву суму виплати. Швидше запускайте спин і обов'язково скористайтесь усіма можливостями віртуального апарату.